Després de dos anys frenètics en què ha passat de l’anonimat a l’estrellat, Rigoberta Bandini va posant fi a la gira que l’ha portat per tot Espanya. Ahir va actuar a Barcelona, en un Palau Sant Jordi ple a vessar.

No podem passar per alt la gran actuació dels teloners, Ladilla Rusa. Amb el seu electropop van aconseguir animar a tothom qui ja es trobava dins el recinte. Pocs poden dir-ho, quan no són els artistes principals.

Amb una entrada poc espectacular, Rigoberta Bandini va sortir a l’escenari al cant de “Hi, I just wanna say hello”, del tema ‘In Spain We Call It Soledad’. També va donar la benvinguda recuperant la seva versió de ‘Qualsevol Nit Pot Sortir El Sol’. Aquesta era la primera vegada que presentava el seu primer àlbum, “La Emperatriz”, a Barcelona. Així i tot, els temes més recents no eren pas desconeguts, i van tenir molt bona rebuda.

- Publicitat -

Per demostrar la seva estima al públic, va fer un popurri de cançons d’amor, entre les quals hi havia ‘Bailar Pegados’, ‘Como Yo Te Amo’ o ‘Hentai’. Quan va arribar el moment de cantar ‘Perra’, va sortir a l’escenari Belen Barenys, que no està actuant en aquest final de gira pel seu embaràs. ‘Perra’ i ‘Ay Mamá’ van ser les cançons més intenses del concert, després d’haver-se convertit en autèntics himnes feministes. També va aparèixer Amaia per interpretar ‘Así Bailaba’, ja que la pamplonesa viu a Barcelona.

No podien faltar situacions més còmiques, com la interpretació de la cançó de Caillou, personatge que Paula Ribó va doblar quan era una nena. També va agafar el mòbil d’una fan per fer un BeReal. Després de barallar-s’hi un moment, dient que a vegades és una mica boomer per aquestes coses, va aconseguir fer la foto.

Un dels moments més emocionants va ser la participació del Cor Bruckner de Barcelona a ‘Ay Mamá’, i sobretot, a ‘La Emperatriz’. Probablement, no s’havia cantat mai “Al·leluia” amb tanta efusivitat al Palau Sant Jordi. Però les llàgrimes van aparèixer abans de l’última cançó. Paula Ribó va presentar el seu grup i va agrair a tot el públic i a la seva família el fet d’estar presents en aquell moment tan important per a la seva carrera. Va començar a cantar “Too Many Drugs” eixugant-se les llàgrimes dels ulls. Malgrat això, l’actuació va acabar sent una veritable festa.

Així, Rigoberta Bandini s’acomiadava del seu primer Palau Sant Jordi. Havent fet sold out, va aconseguir reunir gent de totes les edats per celebrar la festa, l’amor i la vida.