Després de l’últim concert a Pamplona, Rigoberta Bandini ha acabat la gira que l’ha dut a recórrer desenes d’escenaris per tot Espanya durant aquest 2022, entre ells el Palau Sant Jordi de Barcelona.

La cantant s’ha volgut acomiadar dels seus fans abans de la seva retirada amb un vídeo que ha compartit a les seves xarxes socials. És una recopilació de diversos moments, tant a dalt l’escenari com als assajos, camerinos, etc. I tot acompanyat de la seva cançó ‘La Emperatriz’, que dona nom a l’àlbum que va publicar també aquest any.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de @rigobertabandini

- Publicitat -

Paula Ribó diu que “s’acaba una era”. Aquesta era han estat els poc més de dos anys en què va passar de ser gairebé desconeguda a triomfar amb el projecte de Rigoberta Bandini, fins a publicar l’àlbum que recull els singles que havien anat sortint durant aquest temps.

Ara, es retira dels escenaris de manera indefinida, i només falta esperar que comenci la següent era.