Després d’una parada obligatòria per la pandèmia, la sala Apolo era l’encarregada d’acollir el passat dissabte la segona edició de l’IMB Festival. Una jornada amb més de 7 hores d’entre xerrades, meetings i música en directe organitzada per estudiants de la Music Business Management de l’IMB School de Barcelona.

Les portes s’obrien a les 15 h de la tarda per començar amb les sessions de benvinguda així com les diverses xerrades organitzades enfocades al sector de la indústria musical. Entre aquestes la de la youtuber Julieta Wibel amb la seva conferència sobre l’estètica del futur de la música, la de Santi Ricart amb ‘La cançó: origen i fi de la música’ o fins i tot la presentació del projecte ‘The Gallery‘, un aparador obert a artistes emergents.

Però el plat fort de la tarda començava a les 19:30h, un show case de diversos artistes emergents s’iniciava a la sala del Paral·lel fins a tocar les 23 h de la nit. Els primers a actuar van ser Di Aphan amb el seu estil particular, una barreja de surrealisme introduït amb el dub, el reggae i l’electrònica en el seu directe potent i enèrgic.

- Publicitat -

També va trepitjar fort Tina Masawi amb la potència de la veu i estil diferenciat. A més a més, durant el festival van actuar també Joanna CrassIrieix o Samuel Nagati que tots ells van descarregar a l’escenari d’Apolo tota l’energia possible.

La segona edició de l’IMB Festival tancava la nit de la millor manera possible. Amb un èxit rotund d’una nova edició, amb una excel·lent organització i una sala a petar de gent saltant i ballant al ritme de bona música.