Aquest dissabte 28 de maig, després d’una exitosa primera edició abans de la pandèmia, torna l’IMB Festival a la Sala Apolo. Es tracta d’un festival dedicat exclusivament al talent emergent de la indústria de la música a la ciutat de Barcelona. És un festival organitzat per estudiants de Music Business Management de l’IMB School, que es dedica exclusivament a la formació de professionals pel sector de la música.

Comptarà amb una programació de més de 7 hores distribuïda en 4 espais destinats al talent emergent. Hi podrem trobar xerrades, taules rodones, meetings amb artistes emergents i concerts en directe. Actuaran 5 artistes escollits entre més de 400 projectes de Barcelona que presentaran un directe preparat exclusivament pel festival. Es tracta de Di Aphan, Irieix, Joanna Crass, Samuel Nagati i Tina Masawi.

A continuació podeu veure una playlist d’aquests artistes:

- Publicitat -