Aquest divendres, el terra de l’Apolo de Barcelona ha tornat a vibrar amb el so festiu de Roba Estesa, en una cita que servia com a presentació en directe del seu nou disc “Rosa permanent”. I es notava que ja hi havia ganes de veure-les en directe, perquè les entrades s’havien exhaurit abans de la data.

El públic, que s’ha mostrat molt entregat tant amb les noves cançons de la banda com amb les dels treballs anteriors, no ha parat de ballar els ritmes urbans, pop i folk que creaven les noies dalt de l’escenari.

- Publicitat -

La banda tarragonina ha demostrat que es pot fer rap i música electrònica amb instruments tan poc comuns del gènere com són el violí i l’acordió. Aquesta fusió s’ha acabat de completar cap al final del concert amb una col·laboració als vents, que ha aconseguit traslladar l’esperit autèntic de festa major a la sala.

Entre cançons reivindicatives, emocionals i reflexives, Roba Estesa ha aprofitat el millor tema de la seva discografia per realitzar una col·laboració amb el grup convidat que obria la nit a l’Apolo. Ha estat amb la cançó “Orgull”, que la banda d’Euskal Herria Huntza ha cantat al seu costat tant en català com en basc.

El proper concert d’aquesta nova gira serà el dissabte 11 de desembre a Granollers. Les entrades es poden comprar al web d’Escena GrAn.