Es compleixen deu anys des que Roba Estesa van publicar la primera maqueta sota aquest nom que tantes alegries i experiències les ha fet viure. Deu anys d’història, lluita, reivindicació i de superar adversitats en el món de la música essent una banda de dones i persones amb identitats dissidents. Quelcom que no és fàcil, encara avui dia.
Roba Estesa són el clar exemple del que és fer i tocar bona música, ho porten demostrant tots aquests anys sobre els escenaris i ho continuaran demostrant enguany amb De lo bo, lo millor, el seu quart disc.

De lo bo, lo millor és una crònica vibrant de la vida quotidiana. A través de la fusió sonora del pop amb diferents estils i referències, com a elements electrònics o música tradicional i popular, les Roba Estesa aborden temes com la crisi dels trenta, les relacions afectives queer i la precarietat laboral d’aquest món frenètic, que les obliga a trobar l’equilibri entre les seves vides i la passió per la música. Una proposta eclèctica i trepidant que demostra que Roba Estesa són moltes coses, i totes molt bones.

Deu anys, quatre discos, molts escenaris i mil històries que encara queden per cantar. Això és el que trobarem en aquest De lo bo, lo millor de Roba Estesa, que podrem gaudir als concerts de presentació a la Sala Apolo de Barcelona el 21 de març en el marc del Cruïlla Primavera i el 12 d’abril a La Mirona de Girona, en el marc del festival Strenes.

- Publicitat -