Júlia i Pau Serrasolsas, Ginestà, en una imatge de promoció del disc - Foto: Eli Penya

Cruïlla Primavera, com cada any, portarà a diferents sales de Barcelona una cuidada selecció de concerts imprescindibles abans que la calor s’apoderi de la ciutat i arribi el moment de tornar a gaudir de les nits a l’aire lliure.

Obrirà foc el 14 de març Acid Arab un dels grups més innovadors de l’electrònica actual per la seva capacitat per incorporar i anticipar-se a diverses influències culturals dins la música de ball. Dope D.O.D el trio de rapers dels Països Baixos amb arrels africanes i angleses coneguts per les seves fortes línies vocals, els seus ritmes pesats i agressius i la seva particular mescla de hip hop clàssic amb l’electrònica, seran encarregats de tancar Cruïlla Primavera a finals d’abril.

Entre aquestes dues propostes actuaran 5 bandes que presentaran per primera vegada el seu nou disc al públic de Barcelona.

- Publicitat -

La banda transfeminista Roba Estesa, portarà el dia 21 de març a la Sala Apolo “De lo bo, lo millor” el disc que celebra, en forma de crònica, els 10 anys d’història del grup, ja al mes d’abril, concretament el dia 5, serà el torn dels argentins Peces Raros que al mes de gener van presentar el seu nou EP per fer més curta l’espera per la presentació del seu nou disc.

El mateix dia 5 d’abril, aquest cop a la sala Wolf, serà el torn de Carmen 113 que actualment estan de gira per presentar “Diva”, el sisè treball del grup.

El dies 12 i 20 d’abril actuaran dues de les formacions catalanes que més estan donant de parlar aquest 2024: Ginestà, que presentarà a Barcelona el seu nou disc “Vida meva” un l’àlbum que segons Mondosonoro “destaca que Ginestà són una de les formacions en millor estat del panorama actual català i que ja estan preparats per actuar en recintes més grans a Catalunya i, per què no, començar a deixar empremta fora de terres catalanes”, i Figa Flawas, que amb el seu nou disc “La Calçotada” ha tornat a posar de manifest l’excel·lent salut de l’escena urbana catalana.