Parlar de Roba Estesa és parlar de col·lectivitat, de compromís, de la història viva del panorama musical català. Les del Camp de Tarragona -i avui veïnes de Barcelona-, són des de fa deu anys referents del feminisme i del col·lectiu LGBTIQA+, i far per a moltes joves que continuen emmirallant-se i descobrint-se a través de les seves lletres.

El quart avançament del que serà el seu quart disc es titula “DESAKATANT” i parla de com totes les realitats LGTBIQA+ -des de la fúria a la resiliència-, han acabat aprenent a celebrar la marginalitat que moltes vegades pateixen. Un desafiament a la norma feta cançó, amb actitud empoderada, des de la col·lectivitat que habita als marges.
Aquesta producció de sons pop-rock electrònic neotradicional ha estat creada per les mateixes Roba Estesa i el productor Kquimi Sagia l’estudi BSO de Barcelona.

“DESAKATANT” arriba acompanyada d’un videoclip on el dimoni n’és el protagonista absolut, igual que a la portada. Tradició, pecat i temptació, tot tenint en compte l’estètica com a escletxa rupturista entre l’art i la cultura.

- Publicitat -

“El <3 a 1k”, “Stikinlova”, “LNTMNT” i aquest “DESAKATANT” són els avançaments del quart disc de Roba Estesa, que una vegada més, no deixarà indiferent a ningú.