Divendres es va celebrar la desena edició de Maestro, aquest espectacle que combina els millors èxits de la música electrònica amb un format innovador on es fusionen amb la música clàssica gràcies a una orquestra simfònica i a cantants i ballarins dance.

La direcció artística corria a càrrec del gran Xavi Escolano i amb la direcció musical i els arranjaments de Marc Timón.

L’escenari escollit era l’Estadi Olímpic, on unes 3000 persones van tornar a poder gaudir d’una nit per ballar, saltar i cantar al ritme dels èxits més importants de figures com Daft Punk, Avicii, Swedish House Mafia, Laurent Garnier, David Guetta, Moby, Robert Miles i fins i tot el ‘Viva la Vida’ de Coldplay o el ‘Flying Free’ de Pont Aeri, que va ser la cançó que va sonar per finalitzar el show de més de dues hores i mitja.

- Publicitat -

Almenys una vegada a la vida s’hauria de veure aquesta fusió de la clàssica amb l’electrònica i gaudir d’unes cançons, que tot i que puguis no conèixer-les totes, de ben segur et faran passar una gran vetllada, sobretot si fa més d’un any que no pots sortir de festa i ballar.