Love of Lesbian és un grup dels que marquen època. Dues dècades de hits, sold outs i directes inoblidables els avalen i els converteixen en una de les bandes més respectades i estimades de l’escena pop-rock estatal.

La banda liderada per Santi Balmes torna a casa, a Barcelona. Per fer el primer concert de la gira VEHN on podrem aixecar-nos de la cadira i saltar i ballar fins tocar el cel.
L’any passat vam redescobrir amb ells el que eren els concerts sense distància, en un concert que va servir de model per tot el que estava per venir. Ara, arriben per celebrar una normalitat extraordinària i enlairar-nos junts en un Viaje Épico Hacia la Nada.

Love of Lesbian és part de la història del Cruïlla. Han passat tres vegades pel festival i aquest any tornen per omplir el Poble Espanyol, en la festa final del Cruïlla XXS. I que servirà a la banda per tornar Allí donde solíamos gritar.

- Publicitat -

Després de fer la volta al món, Love of Lesbian aterra a Barcelona el 22 de juliol per tornar a cantar els hits a ple pulmó.

Des de finals de maig fins al 22 de juny, Cruïlla XXS oferirà més de 20 concerts amb la gran novetat aquest any d’oferir una part de la seva programació de forma gratuïta.