Aquest diumenge 20 de juny a l’Estadi Olímpic ha arribat La nit del trap, que ens ha portat els directes de P.A.W.N. Gang, Flashy Ice Cream i 31 FAM, en aquest ordre, que ha estat precisament el d’aparició al concert.

P.A.W.N. Gang han començat a trencar el gel com una de les bandes veteranes del gènere, que s’apropa als 10 anys de carrera i on han interpretat alguns dels seus èxits més sonats, però també cançons que han estrenat recentment. El públic venia amb ganes de passar-s’ho bé i des del primer moment han gaudit amb un d’aquells grups que en directe demostra les taules que té i els anys que porta a l’esquena.

- Publicitat -

Després sense temps de descans i amb uns instants d’improvisació on no sonaven les bases necessàries, els Flashy Ice Cream s’han posat al públic a la butxaca amb el seu brutal feedback i amb col·laboracions tan interessants com Santa Salut o Lildami, que han pujat a l’escenari a demostrar el gran talent que tenen.

Els darrers han actuat han estat els 31 FAM, que semblava que eren els més esperats, a jutjar per l’energia i les ganes de festa que tenien tots els joves assistents a l’estadi. No volien que allò s’acabés i no han parat de cantar i ballar al ritme del grup sabadellenc. Els 31 FAM es creixen encara més en directe i tampoc s’han pogut estar de comptar amb el mencionat Lildami, que ha aportat el seu talent i simpatia a la gran festa del trap en català.

Han estat més de dues hores on s’ha demostrat que es pot fer música urbana en català, quan fa alguns anys on semblava que només era possible en anglès i castellà. Les coses estan canviant i festivals com el Cruïlla s’han adonat i han dedicat tota una nit a un estil i una manera de fer música que cada vegada té més adeptes.