Passades les vuit del vespre del dimecres 19 de febrer, la Sala Apolo va obrir les seves portes per a acollir als 1.200 fans que van fer sold-out al concert de presentació d’“Ega”, el nou àlbum de Senyor Oca, un dels referents del rap en català.

Un cop dins la sala, el públic va rebre amb els braços oberts a les teloneres de la nit, Las Ninyas del Corro, que van sorprendre gratament a tothom amb les seves rimes de rap. El grup, format per Laüra Bonsai i Felinna Vallejo, va fer saltar a tota la gent i va marcar un bon començament a tot el que quedava de nit.

Van ser les deu i els membres de la banda de Senyor Oca van començar a aparèixer a l’escenari un a un al so de “Perdona per donar”, la cançó introductòria del nou disc. Finalment, va pujar el raper i l’Apolo va començar a tremolar a ritme de l’autoanomenat rap de la terra amb una barreja de drum n’ bass i rap clàssic dels 90.

- Publicitat -

El concert va anar avançant a millor mentre el col·lectiu feia saltar a tothom amb les cançons del nou projecte, junt amb altres temes més aclamats de treballs passats com “Som gent de carrer” i “La pipa de la pau”.

La sala, a més, va poder gaudir de l’aparició de diferents artistes convidats. Els primers a col·laborar van ser els rapers Eqvvs Lacrima amb la cançó “Campi Qui Pugui”, seguits de Lágrimas de Sangre amb el senzill “Tocar Fusta”, Adala amb “Al teu niu” i la cantant Ju amb “Fugida”.

Després de gairebé dues hores de rap dur, el Senyor Oca es va acomiadar fent botar a tota l’Apolo amb “Monzó”, la cançó del seu últim videoclip.

En acabar va donar pas a la sessió de Canibal Apolo i va deixar al públic amb ganes d’anar a més concerts del nou directe.

http://https://www.youtube.com/watch?v=5Vi7aZBH8Z8