Foto: Xavi Souto

Senyor Oca és l’artista barceloní referent de l’escena del Rap de la terra. Amb un parell de senzills del seu pròxim disc ja estrenats, ara arriba la primera la col·laboració. Aquesta és ni més ni menys que amb Flashy Ice Cream, un dels principals noms del Trap en català. Dos grans artistes del panorama de la música urbana catalana estrenen aquest 10 de febrer “Catarsi“, el nou avançament del pròxim disc de Senyor Oca que veurà la llum el pròxim 4 de març.

“Catarsi” és enrenou i gresca amb un caràcter canalla. Un ritual de purificació emocional on els catalans revessen talent amb uns versos carregats d’una potencia contagiosa. Senyor Oca s’endinsa cap a tendències musicals com el drill, molt més melòdiques i amb presència d’autotune. Una mescla dels versos introspectius del rap de Senyor Oca i els aires bandarres del trap de Flashy Ice Cream. Al peu del canó, els dos grups estan preparats per llançar versos reivindicatius en català i cremar-ho tot quan cau la nit.

A la producció, hi ha treballat Senyor Oca i el productor Deps en conjunt a Roomlab Studio. La mescla i el màster van a càrrec del Deps.

- Publicitat -

Aquest senzill forma part del seu pròxim disc “Portals” que veurà la llum al 4 de març i estarà marcat pels potents ritmes Drum & Bass i pels versos introspectius, característica essencial de l’artista.