El passat dissabte 19, la 40a edició de la Telecogresca va tenir lloc al Parc del Fòrum de Barcelona, on van tocar grups com Txarango, Zoo, Xavi Sarrià o Lágrimas de Sangre. A més, alguns dj’s van actuar en un escenari a part, entre els quals destaquen The Tripletz o LoPutoCat.
Pernodirres ens vam acostar a l’esdeveniment, i ens va encantar. A més, vam poder fer fotos als tres grups amb més ressò mediàtic.
Com a fet destacable, cal dir que durant tota la tarda i nit, una gran part dels grups van aprofundir sobre el panorama polític actual, criticant els empresonaments de cantants com Valtonyc o Pablo Hasél, per tant, no només va ser un festival de música, sinó que també va tocar temes polítics, fet que és normal en un dels festivals universitaris més grans d’Europa.
Aquí mateix et deixarem un recull de totes les fotografies que vam fer, esperem que us agradi!

Marc Seco

 

 

- Publicitat -