Quatre anys després de la seva última visita a Barcelona presentant Ultraviolence al 2014, Del Rey, va tornar trepitjant fort i més positiva que mai fent honor al nou disc “Lust For Life”, una actitud molt diferent de la Lana melancòlica a la que estàvem acostumats.

Quan Lana Del Rey va arribar al Palau Sant Jordi, la cua per entrar-hi ja arribava fins a les portes de l’estadi olímpic. I és que la novaiorquesa, després de molts anys suportant males crítiques i lluitant per fer-se un lloc a la indústria, ha aconseguit desplaçar fans d’arreu del món per gaudir d’un dels seus concerts més esperats a Barcelona.

Cat Power, la telonera de l’espectacle, va començar la seva actuació a les vuit del vespre però el Palau no arribava a la meitat del seu aforament i és que l’antiga promesa de l’Indie Folk va ser molt reconeguda durant els anys noranta i principis dels 2000, però durant l’última dècada la seva fama s’ha anat apagant. No obstant no ho ha fet la seva música, l’artista va oferir un directe impol·lut durant la seva actuació deixant bocabadats la majoria de fans joves que no tenien la més remota idea de la seva existència.

- Publicitat -

Malgrat les expectatives, Lana Del Rey tampoc va aconseguir omplir tot el Palau Sant Jordi, que estava a un 75% de la capacitat total. Les entrades de pista es van esgotar el mateix dia que es van posar a la venda però les de les grades més allunyades de l’escenari no es van arribar a vendre mai, igual que el car merchandising que es venia a la sortida del concert. L’únic record que es van emportar la majoria de seguidors va ser la memòria plena dels seus telèfons.

Del Rey va iniciar el concert amb el playback del seu nou single “13 beaches” cosa que va molestar la majoria de fans que havien pagat per escoltar el seu directe, però els aficionats se’n van oblidar gràcies a l’impressionant repertori que la cantant va oferir al llarg de la nit.
L’artista va venir a Barcelona a presentar el seu nou àlbum però també va interpretar grans èxits com “Born To Die”, “Ultraviolence”, “Ride” i en especial “Video Games” amb la qual Lana va emocionar a l’audiència cantant-la sobre un gronxador de flors. Deixant de costat el seu últim treball, Lana Del Rey va decidir oblidar-se completament de la tracklist que duia preparada per atendre totes i cada una de les demandes del públic: “Gods And Monsters”, “Old Money” i la més corejada “Carmen”.

Però aquest no va ser l’únic detall que va tenir l’estatunidenca amb el seu incondicional públic, mentre interpretava “Weast Coast”, la cantant va baixar de l’escenari i es va apropar per fer-se fotografies amb els fans, fins i tot va firmar-los discs i samarretes. A més mentre interpretava el seu famós hit “Young And Beautiful” les ballarines van repartir roses blanques per les primeres files del públic.

Lana Del Rey va donar les gràcies als fans pel seu suport declarant-se admiradora de Barcelona i afirmant que no hauria pogut escollir millor ciutat per acabar la seva gira mundial de quatre mesos. Després de dues hores de concert Del Rey va anunciar que la seva nova gira havia sigut font d’inspiració per animar-la a crear nova música: “El concert d’avui m’ha fet pensar en els meus propòsits i els projectes que vull iniciar quan torni a casa”. Sembla que després de la seva tercera visita a Barcelona Lana ha quedat encantada i els seus fans esperen amb emoció que arribi la quarta.

Gisela Esteva