Arriba una de les setmanes més intenses de llançaments discogràfiques i és que amb l’arribada de la primavera són molts els artistes que editen noves produccions.

A casa nostra en tenim d’en Triquell “Entre fluids”; 31 FAM “Bona fe”; El Pony Pisador “The Longest Pony”; Elena Gadel “La dona que em vesteix”; MTINES “Els dies iguals”; Oniria “El refugi”; o Rosalía amb Rauw Alejandro amb “RR”.

Per altra banda també arriben discs de Depeche Mode “Memento mori”; Ana Mena “Bellodrama”; Lana del Rey “Did you know that there’s a tunnel under Ocean Blvd”; Owl City: “Coco moon”; Elton John “Honky Château – 50 anys”; Katie Melua “Love & money”; o
Fall Out Boy “So much (for) stardust”.

- Publicitat -

Pel que fa a les novetats musicals en tenim un bon grapat, d’internacionals com les d’Ed Sheeran, The National, Daft Punk, Ellie Goulding, Linkin Park, Bizarrap, Pet Shop Boys o Meghan Trainor, però també de casa amb Samantha, Gertrudis, Stay Homas, Pèl de gall i molts més.