Com més ens apropem el desembre la majoria d’artistes van preparant els seus llançaments davant la campanya nadalenca i avui us parlem del nou disc d’Elton John, que juntament amb un bon grapat d’artistes presenta les “Lockdown Sessions“, un seguit de cançons algunes inèdites i altres que ja estaven disponibles a la xarxa.

També arriba la nova referència musical de Lana del Rey “Blue Banisters” o “The myth of the happily ever after” dels Biffy Clyro. Altres artistes que editen disc aquesta setmana són: Zaz, Jarvis Cooper, Nil Moliner, The Rolling Stones, Rob Thomas, Simply Red, Duran Duran o Nick Cave. A casa nostra destaquen els Marialluïssa amb “La vida és curta però ampla” o el “Seny i rauxa” de Yung Rovelló.- Publicitat -

Els llançaments musicals estan marcats per les col·laboracions entre diferents artistes. D’entrada pel canadenc The Weeknd amb la Swedish House Mafia, o la nova col·laboració entre Sean Paul i Sia després de l’èxit de ‘Cheap Thrills’. En aquesta ocasió amb ‘Dynamite’. També DJ Snake participa amb Megan Thee Stallion, Lisa de BlackPink i Ozuna a la coral ‘SG’. Craig David amb MNEK, La Pegatina amb Querbeat tanquen les col·laboracions destacades de la setmana.

En solitari trobem noves propostes de: Dean Lewis, ABBA, James Arthur, Khalid, Santa Salut, Bastille, Beatneeks o l’estrena del vídeo ‘Traitor’ d‘Olivia Rodrigo.