Aquest dissabte ha tingut lloc a Benidorm la gala final per triar el/la representant d’Espanya a Eurovisió al mes de maig. Les apostes estaven entre Tanxugueiras i Rigoberta Bandini, però finalment qui ha vençut ha estat Chanel, que amb 96 vots ha superat Rigoberta Bandini amb 91 i Tanxugueiras amb 90.

Chael Terrero és una cantant, ballarina i actriu de musicals. Va néixer a Cuba, tot i que de ben petita es va instal·lar amb la seva família a Olesa de Montserrat. Actualment viu a Madrid, però continua molt lligada amb Catalunya.

La cançó ‘SloMo’ ha estat la que obtingut més vots sumant al públic, el jurat i el jurat demoscòpic i serà la que representarà Espanya el mes de maig a Turí.

- Publicitat -

Alguna part de la població sembla no estar massa d’acord amb el resultat final i l’etiqueta #tongazo predomina aquesta nit a Twitter.