Siderland participa al Benidorm Fest, el certamen per escollir el representant de Ràdio Televisió Espanyola a Eurovisió. És la primera vegada en la història que una cançó en català opta a una preselecció de la televisió pública espanyola.

“Que esclati tot” comparteix molts dels elements característics del pop nocturn que abandera el grup: melodies èpiques, tornades enganxoses i els recursos propis de l’EDM. En aquesta ocasió, però, s’allunyen de la sonoritat tropical i dels ritmes més ballables, i opten per augmentar les revolucions del tema i per afegir-hi potència. Destaca per l’acumulació de veus, per l’ús del cor com l’instrument distintiu de la tornada o les ja recurrents picades d’ullet a la música urbana.

La cançó explica la història de dues persones que s’estimen però que reaccionen de manera oposada davant d’un món que col·lapsa. Mentre l’una accepta el destí i es prepara pel que pugui venir, l’altra es nega a assumir-lo i es queda sola esperant el final.

- Publicitat -

Composada per Siderland (Uri Plana, Albert Sort, Andreu Manyós) en col·laboració amb Roger Argemí, la producció i la mescla de Que esclati tot ha anat a càrrec del mateix Uri Plana (Doreste Records) i el mastering s’ha completat a l’estudi d’Oriol Padrós.