Aquestes últimes hores hem conegut el llistat definitiu dels 18 artistes candidats a participar al Benidorm Fest, per escollir el representant de Televisió Espanyola a Eurovisió 2023.

Entre els noms trobem representants catalans, com l’Alfred García (que ja va actuar a Eurovisió el 2018 al costat d’Amaia); Vicco, una jove cantant de 26 anys apadrinada per Alejandro Sanz, que va col·laborar precisament amb Siderland, uns altres dels candidats catalans. De fet, Siderland tenen la intenció de fer sonar el català a Eurovisió i és que el grup format per Andreu Manyós, Uri Plana i Albert Sort pensen interpretar-hi una cançó en català, fet que suposaria el primer cop per una representació espanyola. No seria el primer cop que el català se sent a Eurovisió, ja que Andorra hi ha participat un bon grapat de cops, tot i que no ha passat de les semifinals.

Finalment la darrera proposta catalana és de Sharonne, la guanyadora de la segona edició Drag Race España. Actualment està de gira amb Gran Hotel de las Reinas.

- Publicitat -

La resta de candidats són: Agoney, E’Femme, Fusa Nocta, Blanca Paloma, Aritz Arén, Rakky Ripper, Sofía Martín, Alice Wonder, Famous, Megara, José Otero, Twin Melody, Karmento i Meler.

El Benidorm Fest tindrà lloc els dies 31 de gener, 2 i 4 de febrer.