Foto: Xevi Abril

Itaca Band publiquen el primer avançament del seu nou disc que commemora els seus primers quinze anys de vida. Aquest primer llançament està protagonitzat per la que segurament és la seva cançó més cantada i escoltada, “Temerario”. Una cançó editada el 2015 i que suma més de 7M reproduccions a plataformes digitals.

“Temerario” és un crit a trencar amb tot el que està establert i seguir el camí que cadascú decideixi, vivint al màxim el present i cuidant i sent cuidat per la gent del nostre cercle més proper, reconeixent a la valentia com a única arma per enfrontar les pors i els desenganys.
En aquesta versió acústica de “Temerario”, Itaca Band estan acompanyats de Gerard Aledo. Tal com ells mateixos diuen, “un artista dels de veritat, el vell amic que mai falla”. Els podrem veure junts en el videoclip que acompanya visualment aquest llançament.

- Publicitat -