Aquesta primera setmana del mes de març ens deixa nous treballs internacionals com “Things are great” de Band of Horses o “Oochya!” dels Stereophonics. El belga Stromae edita “Multitude” el seu primer disc en 9 anys. També arriba la banda sonora de Bryan Adams per “Pretty Woman” o un disc de Diplo.

A casa nostra trobem nous discs de Itaca Band, Pepet i Marieta, Senyor Oca, Tremenda Jauría, Ciudad Jara, Xarim Aresté o XY.


- Publicitat -

Com cada setmana actualitzem la llista amb els senzills que s’han estrenat els darrers dies, amb propostes de Sexenni, Camila Cabello amb Ed Sheeran, Red Hot Chili Peppers, Stay Homas, Ana Mena, Purple Disco Machine, Alan Walker, Judit Neddermann, Justin Bieber, Khalid, The Tyets, Pixies, Haim, Alice Merton, Salvatge Cor, Manu Guix, Marc Parrot, Willfree & Lil Guiu, Tramma amb Yung Rovelló o Dominic Fike amb Zendaya.