Tot preparat a la ciutat de Tàrrega per una nova edició del Paupaterres, un festival estiuenc de música a les terres de ponent, que continuarà un any més per a celebrar la seva 24a edició, la qual pretén ajuntar a milers d’espectadors en concerts d’artistes de primer nivell. És per això que aquest any es presenta un cartell de luxe que inclou referents del panorama nacional.

Es tracta d’un cicle de concerts els dies 8 i 9 de juliol al Càmping Municipal. El divendres hi tindrem el reconegudissim grup de rock Celtas Cortos, el cantautor lleidatà Hoven, l’indie d’Alérgicas al Polen, el grup de folk basc Huntza i Itaca Band. El cartell el completen Entreteles i Trio Kumbia.

El dissabte 9 comptarà amb les actuacions del grup jamaicà de ska The Skatalities, la cantant catalana Sara Roy, els valencians Auxili, la cantant Helen i el grup de reagge Andana. També hi tindrem Cor Safari, Tot Circ i Ponent Roots.

- Publicitat -

A continuació teniu una llista de reproducció del que trobareu al Paupaterres.