Els Catarres han tingut un inici de 2022 d’allò més espectacular. Sumen 4 mesos on les seves cançons ocupen el número 1 dels temes que més sonen a les ràdios del país. Després de 3 mesos amb ‘Diamants’ com a cançó més escoltada, ara el relleu és pel senzill ‘Animals’ que debuta directament al primer lloc, confirmant l’èxit de la banda d’Aiguafreda.

El segon lloc és per els Stay Homas que sumen 20 llocs amb ‘Here2Play’ una de les peces del seu últim mixtape.

Itaca Band pugen fins al tercer lloc amb ‘Com una bala’, mentre que Blaumut i Oques Grasses mantenen el quart i cinquè lloc amb ‘El que vull’ i ‘Elefants’, respectivament. Sisè lloc per Joan Dausà amb ‘Que vingui algú’, mentre que Manu Guix debuta a la setena plaça amb ‘Com dues gotes d’aigua’. Joan Masdéu entra al top 10 amb ‘No en tens prou’ i The Tyets debuten a l’11 amb ‘De l’1 al què’.

- Publicitat -

Altres debuts a la llista: Doctor Prats ‘A poc a poc’ (nº19), Miquel Abras i Sergio Dalma ‘Fills del mar’ (nº21), Romà Oliver ‘Com el mar’ (nº22), Guineu ‘La solució’ (nº26), Koers ‘El teu amor’ (nº28) i Els Catarres ‘Avui t’he vist’ (nº30).

Les llistes del més punxat a les ràdios catalanes és una iniciativa de APECAT.

Aquest mes també hem conegut el llistat de les cançons en català que més van sonar a les ràdios del país durant el 2021 i on Oques Grasses es van situar primers amb ‘Bye bye‘, seguits per Miki Núñez amb ‘No m’ho esperava’ i Suu amb ‘Barcelona tropical’.