Foto: Roc Pont

Un reggaetó lent, amb un punt de punch i electrònica. Roba Estesa ens ofereix “LNTMNT”, un nou avançament del seu pròxim disc, que veurà la llum la primavera de l’any vinent. Produït per Arnau Figueres, aquest reggaetó lent ofereix un nou pas de cara a l’objectiu de reformular el so del grup, passant d’un folk més tradicional que ho va marcar tot als seus primers discos, a un de més actual i electrònic, que ja va començar a sonar en el seu anterior disc Rosa permanent, i que segur que seguirà un camí evolutiu fins desembocar en el seu nou disc.

“LNTMNT” és una cançó d’amor a dojo, una relació LGTBIQ+ que des d’una perspectiva humorística, però també crua com la realitat, construeix un imaginari sàfic amb conceptes com les relacions a distància, la quotidianitat, la passió i el sexe, tot tractat de forma natural. Tal com confessen elles mateixes a “LNTMNT” se senten per primera vegada “sexis” parlant de manera tan explícita del romanticisme i l’erotisme.

El llançament és especial gràcies a la col·laboració que les Roba Estesa han fet amb la pastissera Laura Zurriaga (@croquetadexocolata), una creadora de contingut que arreplega 87.4k followers a Instagram i 38.1k a TikTok. Juntes han preparat l’estètica d’aquesta cançó, al voltant d’una galeta McGuffin, que s’ha enviat a companys i companyes de professió per gaudir plegades d’aquest avançament.

- Publicitat -

Aquesta cançó se suma als dos avançaments ja publicats, “Stikinlova” dedicat als amors i les amistats d’estiu i “El<3 a 1K” (el cor a mil) que parla de les coses que posen el cor a mil amb la col·laboració de Tremenda Jauría.