Després del seu últim àlbum “Klima” en què se’n destaquen èxits com ‘Torno en Mi’ o ‘Saber Tornar’, Adala n’estrena un de nou amb el nom de “Delta” amb un nou concepte que farà reflexionar als seus oients, el subconscient, “tot allò que fem instintivament”, tal com ens diu en el seu nou tema ‘La gent Corrent’.

Mitjançant instruments com el saxo, la trompeta, la bateria, el baix, el cantant de reggae posa la veu i la lletra juntament amb Quim Simó i Otger Ibers a un nou disc dedicat a “tota aquella gent amb qui comparteix un mateix subconscient”, en què no perd la seva essència que el caracteritza. En aquest nou àlbum compost per 10 cançons en què cadascuna tracta un tema diferent, hi podem trobar dues col·laboracions que deixen molt entusiasmats als seus fans; aquestes són amb Elane al tema ‘Cançons Per Caminar’ i amb Tribade a ‘Amor del Barri’.

Lletres que fan pensar

Un dels trets característics i diferencials de la nova obra d’Adala és la lletra de les seves noves cançons que giren sobre el tema de la subconsciència. Entre elles trobem una dedicatòria a les persones que ja no hi són, però que “ressonen en els seus pensaments” com per exemple a la cançó ‘Cançons per Caminar’. A part de temes nostàlgics, també es destaca la crítica i reivindicació en els temes de ‘La Mafia’, ‘Fes-ho tu’ o ‘Rumors’. A més a més, ens parla de la maduresa i del pas del temps com per exemple a ‘La Pols’. Finalment, el cantant ens deixa una cançó on ens parla dels seus orígens i infantesa anomenada ‘D’on Vinc’, la qual ens ajuda a conèixer-lo una mica més.

- Publicitat -