Foto: Adrià Garnica

El Festival Crisàlide de Sant Boi de Llobregat és un festival social amb mirada local que busca crear un espai d’oci segur. Aquest es va fer aquest dissabte i va comptar amb diferents activitats des d’activisme fins a monòlegs de comèdia, passant pels concerts d’en Xicu, en Socunbohemio i Adala, en els quals vam ser presents.

XICU

L’artista de Castellbisbal, que també forma part de Ginestà, va ser l’encarregat d’obrir els concerts. Va tocar cançons dels seus dos treballs discogràfics: L’EP “SOL” i l’àlbum que va presentar el febrer d’aquest any, “BLAU”. Per tant, vam poder gaudir de ‘cap amunt’ o d’una versió més moguda de ‘sol’, però també de la melancolia de ‘Ja he plorat prou’, ‘Gripaus’ o ‘Petit estel’. D’aquesta manera, en Xicu, amb el seu estil propi, va obrir la nit al Festival Crisàlide.

SOCUNBOHEMIO

Amb en Gerard López de Sabana a la guitarra i amb en Biel Colomer de Massaviu al baix, va ser el torn de Socunbohemio als Jardins de l’Ateneu de Sant Boi. La seva actuació ens va portar moments destinats a ballar com ‘Pixapins’ de l’EP “Les coses que no et diré mai”. D’aquest treball també va cantar ‘Júlia’, amb la qual va començar el concert, ‘La cançó’ i ‘Als nostres amants’. Amb ‘En temps de guerra’ ens va posar més tristos. No van faltar els quatre contes de les estacions, que van ser les més cantades pel públic de Sant Boi. També va aprofitar per mostrar-nos ‘Ses paraules s’emporta el vent’, una cançó d’un disc que encara està gravant.

- Publicitat -

ADALA

Finalment, va ser el moment d’Adala i el número de gent al públic havia augmentat notablement. L’artista barceloní va presentar el directe del seu últim treball, “Klima”. ‘Segle XXII’, ‘Miam Sem Blab Surd’ o ‘Urras’ són algunes de les cançons les quals vam poder gaudir. No van faltar clàssics com ‘Money’. Tot de lletres reivindicatives i el reggae d’Adala van acabar d’animar l’ambient d’aquest festival.