Drets d'autor: Jordi Vinuesa

El grup barceloní KALIZA ha publicat avui el seu segon senzill de l’any ‘Quan arriba la nit’. Aquest és el seu segon tema aquest 2023, després d’haver triomfat amb ‘La Fiera’, on van cantar acompanyats del grup valencià Nativa. En aquest segon senzill, però, tampoc estan sols sinó que han col·laborat amb el grup Roba Estesa.

‘Quan arriba la nit’ és una cançó híbrida entre els ritmes electrònics i els acústics, i vol fer arribar un discurs potent LGTBIQA+. Narra la història de (des)amor entre dues noies. Un discurs que han volgut traslladar al seu públic a ritme de techno.

Afegit al senzill, han llançat el videoclip de la cançó. Un videoclip potent, amb l’objectiu de visibilitzar aquestes històries d’amor per les quals, avui dia, hi ha molta gent que encara ha lluitar.

- Publicitat -

Pots escoltar la cançó aquí.