Imatge promocional de Roba Estesa

Roba Estesa ha llançat aquest dilluns el seu nou single “STIKINLOVA“. Amb aquest, el grup vol reivindicar els amors i les amistats d’estiu, i ho fa a ritme de fuisó urbana, pop-rock i electrònica. El tema, produït per les mateixes components del grup, Xerach Peñate i André Nascimbeni, té una lletra que és una crida a la importància de cuidar els vincles i de tenir gent en qui recolzar-te. Afegit a això, al llarg de la cançó Roba Estesa dona un missatge de denúncia a la fiscalització de l’amor.

El videoclip, que ha pres com a localització el Càmping El Llac de Banyoles, retrata un campament d’estiu. En aquest, es pot veure les components del grup gaudir i endinsar-se a anuncis de turisme vintage. A més a més, la peça realitzada per Pablo Montes Frouchtman, Gemma Martz i Marta Silgado, compta amb referències cinematogràfiques com ara High School Musical, Camp Rock, La Llamada o del grup Macedònia.

- Publicitat -

El grup transfeminista nascut a Tarragona l’any 2011, continua amb la seva estel·lar trajectòria i ara promet convertir “STIKINLOVA” en un dels hits de l’estiu. Recupera aquí la seva última entrevista a Primera Fila.