Xanguito, el fenomen musical balear liderat per Joan Muntaner està d’estrena. El seu nou senzill “OooOooo♡oooOooO” ja està disponible a totes les plataformes digitals.

Aquesta nova cançó està feta a base de melodies i estructures pop que es barregen amb elements electrònics, incloent instruments acústics folk com ho són en aquest cas la guitarra clàssica, el guitalele o el laúd.

En aquesta ocasió, Xanguito expliquen com és d’important viure sense por i sense prejudicis, sortir al carrer i ajuntar-se amb la gent que ens fa feliç, amb un missatge clar: “junts brillem molt més que de forma individual”.

- Publicitat -

El títol resumeix el claim de la cançó, que és aquell crit en forma d'”o” que repeteixen les seves tornades i que ens situen en un festival en directe on s’uneixen milers de persones com si fos una de sola, en cos i ànima, deixant-se emportar pel poder de la música. El cor, al centre del títol, representa l’oient, que és, en definitiva, el protagonista de la cançó.

“OooOooo♡oooOooO” ha estat produïda per Joan Muntaner a Quinart Studios amb la col·laboració directa de Jordi Tugores, que també s’ha encarregat de realitat el mix final. Aquesta història s’emmarca en els carrers de Palma de Mallorca, en un videoclip dirigit per Rubén Capilla en un pla seqüència de 3 minuts i que ens evoca els inicis del grup, fent la seva música als carrers rodejats de vianants i exhibint la seva vessant més propera.