El grup mallorquí Xanguito, un dels més reconeguts de les Illes Balears, acumulant 44.000 oients mensuals a Spotify, estrena el primer avançament del que serà el seu nou disc Bon Rotllo, que estarà disponible a totes les plataformes digitals el pròxim 21 de març a les 20h.

“Sempre t’estim” és una col·laboració amb el cantautor ebrenc Joan Rovira, tant en veu com amb el seu saxo. La cançó és una metàfora marítima, on es relata una història d’amor cap a una sirena, demostrant la complexitat que això comporta. Un paral·lelisme amb les relacions entre humans, que de vegades, poden arribar a semblar de ficció, per tots els embolics i girs d’esdeveniments que poden arribar a tenir.

És un tema que barreja l’afrobeat amb l’essència mediterrània que caracteritza Xanguito, fusionat alhora amb sons pop i llatins, demostrant una vegada més l’habilitat de la banda per barrejar melodies que teletransporten al seu territori.

- Publicitat -

“Sempre t’estim” n’és el primer, però un grapat d’avançaments durant el mes de març seran la prèvia del proper disc de Xanguito, per encetar amb el millor Bon Rotllo la primavera. El grup ha confirmat 3 dates de presentació de disc: 4 d’abril a Barcelona, 6 d’abril a Mallorca i 7 de juny a Menorca.