Xanguito, el grup musical arrelat al cor del Mediterrani, és un projecte que neix i evoluciona pensant en el directe. Ha revolucionat el panorama musical de les Balears portant la música festiva a un altre nivell. Melodies i tornades enormes, algunes convertides en veritables himnes, fan que sigui ja un dels grups més escoltats de les Illes. Consolidats com un dels màxims exponents de la música de les Illes Balears amb quatre discos de llarga durada i cinc gires amb més de 200 concerts a l’esquena, han aconseguit fidelitzar milers de seguidors batent rècords abans impensables: 6 premis Enderrock de la música Balear per votació popular (Millor artista; Millor disc; Millor cançó i Millor directe en dues ocasions), sold-outs per allà on passen les seves gires i cançons que acumulen milions de reproduccions a les plataformes digitals.

Bon Rotllo és el quart disc d’estudi del grup, deu cançons plenes de positivisme que ofereix un univers que transporta l’oient a cales paradisíaques i paisatges marítims mentre explora temes quotidians, amors, desamors i reflexions sobre la vida. Han decidit posar Bon Rotllo com a títol del seu nou llarga-durada per tal de ressaltar l’alegria i l’harmonia que han volgut transmetre a cada cançó, seleccionades amb cura per projectar aquesta energia positiva tot fusionant estils com l’Afrobeat, l’indie, el New Pop, Folk, Disco, Merengue, Rumba, Cúmbia, Reggaeton, l’electrònica i el reggae, mostrant la versatilitat musical que tant els caracteritza i ampliant encara més les seves fronteres i reafirmant la seva identitat tan arrelada al Mediterrani.

Un disc compost per l’ànima del grup, en Joan Muntaner, i produït per ell i Jordi Tugores, que alhora s’ha encarregat de les mescles i el mastering. En aquesta ocasió, Bon Rotllo compta amb autèntiques col·laboracions de luxe: Tomeu Penya i Joan Rovira. Completa la llista de músics que hi ha participat l’Aina Zanoguera, Lleonard Martínez i Jordi Tugores al llaüt.

- Publicitat -