Foto: Tuco Martín

El grup mallorquí Xanguito presenta el seu nou senzill “ Cor eixut ”, una oda musical que combina ritmes llatins amb influències de popfolk mediterrani.

Xanguito, ja reconegut per la seva popularitat al panorama musical balear, ens sorprèn amb una fusió captivadora que uneix l’energia del reggaetón amb l’essència de la música més tradicional pop balear.

‘Cor eixut’ relata metafòricament el viatge d’un peix que s’escapa del mar, i que acabarà entenent que no pot viure sense aigua. Com ens explica la lletra de la cançó: “He descobert que tu ets aigua, i el meu cor està sec”

- Publicitat -

Xanguito, grup musical de Mallorca que va néixer el 2017, s’han consolidat en una referència dins l’escena musical balear, amb tres discos d’estudi i cançons que ja formen part del repertori popular de les Illes Balears. La seva música es caracteritza per ser un mestissatge d’estils i ritmes, creant una proposta fresca i festiva. El seu so fusiona elements de diferents gèneres, com el pop, el folk, l’electrònica i la música llatina, donant lloc a una experiència sonora energètica i contagiosa, única dins el panorama musical de les Illes Balears. Les lletres de Xanguito se centren principalment en temes com l’amor i la natura, transmetent missatges positius i plens de vitalisme. Les cançons reflecteixen l’essència mediterrània, amb lletres que evoquen la bellesa dels paisatges illencs i la connexió amb la terra.