Aquesta darrera setmana de gener ens porta “Gloria” l’esperat nou disc de Sam Smith, que inclou col·laboracions de Calvin Harris o d’Ed Sheeran. També ens arriba el segon disc d‘Ava Max, nova producció de Elle King o una edició especial de “Nimrod” de Green Day pel seu 25è aniversari. La setmana també ens deixa treballs de Kimbra, Aya Nakamura o The Arcs.

A casa nostra han publicat disc Jordi Ninus o Henrio.
- Publicitat -

Pel que fa a les novetats musicals, trobem tres noms de casa com Els Amics de les Arts, Rosalía i Sexenni que presenten els seus respectius senzills. També trobem novetats de The Kid Laroi, Zara Larsson, Rita Ora, Gorillaz, Rauw Alejandro, P!nk, Tom Grennan, Tom Odell amb Aurora, Adam Lambert, El Diluvi amb Doctor Prats, Slim Samurai amb PAWN Gang, Pirat’s Sound Sistema, Ven’nus, Cala Vento, Far From Saints, Fleur East o Fall Out Boy.

Totes elles i alguna més a la nostra llista de Spotify.