Jordi Ninus començà aquest projecte el 2014, inspirat en un nen que pateix una malaltia desconeguda, amb la finalitat de prendre consciència i posar en valor qüestions tan humanes com imprescindibles com són la compassió, l’empatia i la humanitat. El seu missatge pretén ser una porta a l’esperança i a l’autoconeixement individual i col·lectiu. Cançons pop, tornades lluminoses, pell i color. Després de 8 anys, amb més de 250 concerts viscuts i havent sonat a la pràctica totalitat de les emissores catalanes amb els seus 3 darrers discos, ara ens regala una nova etapa del seu viatge: Podem tornar a ser ocells.

Tot és una il·lusió, “Podem tornar a ser ocells és un viatge”, un viatge interior.

Vivim molt despresa, envoltats de tecnologia punta, creient-nos que som el centre de l’univers i nodrint el nostre dia a dia de reptes professionals i materials. Cerquem la felicitat desesperadament omplint les nostres vides de “coses”. Moltíssims dels grans pensadors de la història de la humanitat ens han obert les portes de les seves experiències vitals explicant-nos com ho han fet per assolir allò que anomenem plenitud vital i són camins molt allunyats del nostre estil de vida imperant en una societat frenètica, individualista i materialista.

- Publicitat -

“Podem tornar a ser ocells” és un viatge. Un viatge cap endins que neix de la necessitat de coneixes a un mateix per desfer-se d’allò que anomenem ego i anar a l’essència del que realment som. Amb un estil lluminós i enèrgic, Jordi Ninus ens obre les portes d’un viatge que, ben mirat, mai no acaba.