DCIM112MEDIADJI_0006.JPG

Jordi Ninus comença el 2023 amb nova música, després d’una recta final de 2022 on el músic va iniciar el camí cap al seu nou treball.

Ara ens presenta una nova aventura musical amb ‘Dos i dos són tres’, del qual descriu la cançó d’aquesta manera:

Planteja’t, per un moment, la possibilitat de posar entre parèntesi allò que creies inamovible. Imagina que el que has après fins el dia d’avui i que pensaves que era absolutament irrefutable, per un moment perd sentit i descobreixes un nou horitzó que res no te a veure amb allò del que n’estaves convençut.

- Publicitat -

Dos i dos són tres parla del fet de permetre’s tenir una mirada valenta i atrevida de la realitat que ens envolta, que no descansa en el conformisme de saber-se coneixedor de tot, sinó que més aviat parteix d’una mirada crítica per deixar-se sorprendre constantment. La vida és un univers inacabable en constant evolució. Trencar esquemes i reconstruir aprenentatges. Restar per sumar. Desaprendre per aprendre.