Jordi Ninus començà aquest projecte el 2014, inspirat en un nen que pateix una malaltia desconeguda, amb la finalitat de prendre consciència i posar en valor qüestions tan humanes com imprescindibles com són la compassió, l’empatia i la humanitat. El seu missatge pretén ser una porta a l’esperança i a l’autoconeixement individual i col·lectiu. Cançons pop, tornades lluminoses, pell i color. Després de 8 anys, amb més de 250 concerts viscuts i havent sonat a la pràctica totalitat de les emissores catalanes amb els seus 3 darrers discos, ara ens regala una nova etapa del seu viatge: Podem tornar a ser ocells.

Sobre aquest nou projecte, el músic n’ha dit això:

Benvingut. Passa. Gaudeix. Deixa’t portar. Tot és una il·lusió, però et faré creure que tot és real. Et convido al meu món, ple d’incongruències i meravelloses contradiccions. Un món perfecte, preparat només per tu. Un món ple de colors, de somriures i de màgia. Això és el circ. El gran circ. Lleons, gegants, faquirs, mags, forçuts, bruixes…hi trobaràs de tot. Això és una festa. Una festa grossa. Vull que t’ho creguis tot, però vull dir-te que res no és del tot cert. Vull que t’ho passis bé, així com jo. Per què creu-me quan et dic, que res no em fa més feliç, que veure’t feliç. I la vida és això, estimat, una part de veritat i una part d’il·lusió. I això és precisament el que hi trobaràs. Benvingut. Benvingut al gran circ!

- Publicitat -