Roc Tarruell, un jove sabadellenc de vint anys, també conegut com a Rokyo, presenta el primer senzill, ‘Pròxima estació‘, del que serà el seu primer EP, “Les històries que mai m’han passat”.

La cançó neix de la inspiració d’artistes com a boy pablo, Rex Orange County o Tyler, The Creator, donant fruit a un indie brillant i ballable que neda entre sintetitzadors i guitarres fantasioses. La temàtica d’aquesta gira al voltant de com un amor platònic del tren roba el cor al protagonista de la història.

El videoclip de la cançó ha estat dirigit per Marc Tarruell i protagonitzat pel mateix Rokyo i Carla Marsol. Sabadell, la Floresta i els ferrocarrils catalans són els llocs on s’ha rodat.

- Publicitat -

L’EP “Les històries que mai m’han passat” sortirà a l’octubre, amb cançons produïdes per ell mateix i Marc Gelabert, integrant d’Iglú. Anteriorment, el sabadellenc ja havia publicat els singles ‘Començar de nou’, ‘5 minuts més’ o ‘T’estimo tant que no t’ho puc dir’.