Foto: Adrià Garnica

Després de gairebé dues setmanes, han tornat els concerts de la marca ‘Massaviu’ a la sala Heliogàbal de Barcelona. Aquesta vegada, de la mà d’Iglú, que va fer ballar al públic al ritme de les seves cançons sense parar. Vam gaudir d’un magnífic directe d’indie pop.

La nit va començar amb ‘Dunes’, que ja ens feia veure que l’actuació d’aquest grup barceloní seria una gran festa. Van continuar amb ‘El color de les cireres’, que va dibuixar un somriure a la cara de molta gent del públic.

També van tocar cançons del seu primer i últim disc fins al moment, “IO”, que té poc més d’un any. ‘Creu en tu’, ‘060’, ‘IO’ amb en Pau Roget i ‘Desperto’ en Lluc són alguns exemples del que podem trobar en aquest treball i del que vam escoltar. També vam gaudir de la cançó que, segons en Marc Gelabert, cantant del grup, és la seva cançó preferia, la primera que va escriure, ‘Ocells’. El senzill ‘Un petó’, un dels més cantats pels presents, tampoc va faltar.

- Publicitat -

Només va haver-hi un moment en el qual la gent va deixar de ballar. Aquest va ser amb ‘Trossos de vida’, que va posar-nos la pell de gallina. Després, però, vam tornar a la festa de la qual parlàvem i vam acabar amb la mateixa última cançó del concert d’en Lluc a la mateixa sala, ‘Galtes vermelles’.

Per a tota aquella gent que no conegui Iglú, poseu-vos a escoltar-los. Aquest grup té molt talent i un futur brillant al davant.