Aquesta setmana tenim un bon grapat de novetats de casa nostra, començant amb “1963” d’Els Pets i seguint amb “Pel cantó bo” de Doctor Prats. Però no són els únics llançaments en català, també trobem el nou EP de Júlia Blum, Gigi Ros, La Tour de Carol, Lluc, Magalí Saré o The Anti-Patiks.

També hi ha un bon grapat de llançaments internacionals com el més nou dels alemanys Rammstein, el retorn de PSY o el nou treball de Blossoms. The head and the heart, Bloc Party, Kehlani, Future, Sofi Tukker o Manolo García també treuen disc.

- Publicitat -

Pel que fa a les novetats musicals també en tenim un bon grapat: Justin Bieber per partida doble, Ava Max, Sam Smith, Arcade Fire, Alan Walker, Giveon, Tom Walker, The Wanted, Khalid, Tiësto o Sia amb Neneh Cherry.

A casa nostra trobem nou material de Yung Rajola amb The Tyets, Adrià Roy, Dan Peralbo, Marcel i Júlia, Paunezz, Pau Roget, Roserona, Samantha o Salvatge Cor.

Totes elles les trobareu a la llista de reproducció de Spotify.