Els últims dos anys en Lluc ha estat treballant en aquest nou àlbum titulat ‘Benvolguda Nostàlgia’ que ha arribat aquest divendres. Un nou disc amb 10 cançons en el qual trobem lletres que parlen sobre el primer amor, la idealització de la infància i les seves aspiracions a la vida.

Amb només 19 anys Lluc ja ha trobat un so que el diferencia. L’artista del Baix Montseny enllaça el món urbà amb el món indie tant en el so com en l’estètica. És aquesta barreja la que li dóna personalitat a l’artista que, acompanyat de Massaviu a la producció i direcció creativa, fa cançons que van des del pop, al trap, passant pel reggaeton i l’indie.

La seva sensibilitat a l’hora d’escriure i les seves lletres introspectives i personals, juntament amb la seva capacitat per fer cançons que enganxen han fet que Lluc sigui una de les propostes més engrescadores d’aquest any.

- Publicitat -