Després de quatre anys del seu últim disc “Venim de Lluny” (Música Global, 2018), Doctor Prats presenta el seu quart treball discogràfic: “Pel Cantó Bo” (Música Global, 2022), un disc madur i sense complexos.

Jugant amb un espectre estilístic que va des de la música llatina fins a l’EDM, tot passant pel Reggae, Pop i fins i tot Hard Rock, fan un clar pas endavant i exploren nous horitzons sonors sense perdre les seves arrels.

Amb aquest nou àlbum, Doctor Prats continuen duent la festa per bandera i es preparen per fer arribar les seves cançons a tots els racons i festivals de Catalunya amb hits com ara “A Poc a Poc”, “Loviu Baby”, “Ocells de Llum”, o la sorprenent “La Fregidora”.

- Publicitat -

Aquest és el primer disc sense Guillem Boltó, que va deixar la banda per centrar-se en Stay Homas. Precisament el grup també participa al disc amb ‘Seguirem ballant’.