Senyor Oca és l’artista barceloní que lidera l’escena del Rap de la terra. Amb l’èxit del seu últim àlbum EGA, que va ser aclamat per premsa i públic, el referent del rap conscient en català anuncia el seu nou treball. Aquest 14 de gener presenta un avançament de què està per venir amb el seu primer senzill “Fes-me mal“.

“Fes-me mal” és una balada, trista i amarga, sobre el buit existencial profund que crea una corrent cap al dolor com a eina per sentir quelcom. Amb unes lletres sinistres, Senyor Oca inicia un viatge cap a l’interior per posar-se en la pell d’aquells que, davant la sensació d’apatia extrema, anhelen per sentir alguna cosa més escapant de l’angoixa que els devora.

En aquesta cançó, Senyor Oca ha experimentat amb un nou gènere, molt més tenebrós i salvatge, donant via lliure als sentiments més obscurs i en què treballa amb una textura musical nova. A la producció d’aquesta base intrigant i captivadora, hi ha treballat Senyor Oca i el productor Deps en conjunt a Roomlab Studio. La mescla i el màster van a càrrec del Deps.

- Publicitat -

Aquest nou senzill forma part del seu pròxim disc que veurà la llum al 4 de març del 2022 i que estarà marcat pels potents ritmes Drum & Bass i pels versos introspectius, característica essencial de l’artista.