Com una bala” és el primer avançament del nou disc d‘Itaca Band, un dels grups amb més repercussió a Catalunya, amb un històric d’èxits que es poden veure reflectits en els milions de reproduccions a les diferents plataformes digitals.

Aquest nou single arriba tres anys després del seu darrer disc, La lengua de los pájaros (2019) i és una cançó vitalista i lluminosa, nascuda entre la incertesa de la pandèmia i les ganes de passar pàgina, que ens parla del pas del temps, i de com aquest, la majoria de les vegades se’ns escapa entre les mans sense adonar-nos-en. Una cançó que ens incita a aprofitar al màxim aquest temps vital del que disposem, a prioritzar, ordenar i relativitzar, i com una bala, anar directes a l’objectiu.

Aquest nou single ha estat produït per Genís Trani als estudis Can Pardaler i el mastering ha estat a càrrec d’Alex Psaroudakis a Sterling Sound (NYC).

- Publicitat -

El clip és una al·legoria al temps, a la superació i al seguir endavant, plasmada en la contraposició de plans d’un nen i el cantant de la banda, Albert García. La idea creativa del clip i la direcció recau sobre ell mateix i la producció ha estat a càrrec de Joan Riera de Sequoia Produccions.

Per aquest 2022 tenen programada una gira que començarà el 13 d’abril a la Sala Apolo de Barcelona i que recorrerà ciutats i festivals com València, Viñarrock, Santiago, Vigo, Madrid, Cabrorock, Granada, Murcia, Bilbao i Burgos, a més a més de les dates que encara falta anunciar.