Amb Rosa permanent, Roba Estesa culminen un procés llarg d’investigació i creació que va començar amb l’EP Dolors (2020), que ja marcava un abans i un després en la seva personalitat musical i estètica.

Les noves cançons compten amb una producció acuradíssima firmada per Joan Borràs (Oques Grasses) i Ferran Casas (Est Oest), i neixen del diàleg entre l’electrònica, els instruments acústics i sonoritats urban, pop i folc.

Els dos avançaments, “Lxs Nenxs” i “Oceà”, i la col·laboració de les gallegues Tanxugueiras en una de les cançons, en són un bon exemple.

- Publicitat -

Roba Estesa farà una llarga gira de presentació que començarà el 3 de desembre a la Sala Apolo de Barcelona i el dia 11 actuaran a la Nau B1 de Granollers.

Vam poder conversar amb elles durant el Petits Camaleons, ho podeu veure aquí.