Aquesta setmana les novetats són una mica per tots els gustos, des del rock clàssic de Metallica amb la celebració dels trenta anys de The Black Album, on altres artistes interpreten els èxits del grup, passant per la nova producció dels britànics The Vaccines.

El món urbà també té el seu espai amb “José” de J Balvin, mentre que a Catalunya trobem el llançament d’Afluents de Pantaleó.

També editen discs: Low, Kacey Musgraves, Saint Etienne, Manic Street Preachers o Common.

- Publicitat -Pel que fa a les novetats musicals, trobem des de ‘Shivers’ d’Ed Sheeran, passant per ‘Angel baby’ de Troye Sivan, però també propostes de Billy Talent amb Rivers Cuomo, James Blunt, Papa Roach, Samantha, Green Day, Sara Roy amb Miki Núñez, Roger Mas, Alicia Keys, Lana del Rey, Rauw Alejandro, Radiohead, Sam Fender, Richard Ashcroft o Alan Walker entre altres.