Aquest divendres ha arribat l’esperat nou disc d’ABBA “Voyage” després de molts anys sense editar cap treball. Ja han dit que no tindrà continuïtat i que no està previst editar-ne més.

Els qui publicaran de ben segur nous discs són La Fúmiga que amb l’espectacular “Fotosíntesi” han deixat amb ganes de més. També Joan Dausà ha tret noves cançons amb el títol de “Ho tenim tot” i Mazoni amb “Ludwig”. James Arthur, Bullet for my Valentine, The Horrors, Garbage, Radiohead, Katy B, Diana Ross o Gregory Porter han editat també disc.- Publicitat -

Pel que fa a les novetats musicals, destaca la col·laboració entre Post Malone i The Weeknd; els retorns de Simple Plan o Green Day; noves produccions de Tiësto amb Ava Max, nadales de Mariah Carey o Sigrid, Little Mix, Foals, U2, Alt-j, Charli XCX, Guillem Ramisa, The Cat Empire o The Wanted.