Obrim el mes de setembre amb un bon grapat de novetats discogràfiques de certa rellevància. D’una banda “Mercury – Act 1” el més nou dels Imagine Dragons, després on el grup va aturar-se per dedicar temps a les seves famílies.

També trobem nou disc de Drake, que ve acompanyada d’una portada ben curiosa. Lady Gaga presenta el seu disc de remixos de “Chromatica” i els Iron Maiden comparteixen el seu disc número 17 anomenat “Senjutsu”. Els que també treuen disc són Rudimental o Camila Cabello que posa música a la banda sonora de “Cinderella”.


- Publicitat -

Pel que fa a les novetats musicals tenim des del sonat retorn dels ABBA, passant per Rosalía amb ‘Linda‘, Sting amb ‘If It’s Love‘, Riton, El petit de Cal Eril, Diana Ross, Jason Derulo, The Rasmus, Little Mix, Biffy Clyro, Finneas, Èxtasis amb Suu, Tate McRae, Example o Little Mix.