Qui deia que el mes d’agost era un mes tranquil de novetats? The Killers publiquen “Pressure Machine”, un any després del seu darrer treball. També arriba el final d’una era per Iggy Azalea i fins i tot es rumoreja que podria plegar. “The end of an era” és el tercer disc de la rapera. Uns altres que treuen disc són els sempre alegres Jungle o també un EP de blackbear.

Jennifer Hudson posa música a la banda sonora de Respect, un biopic d’Aretha Franklin. Dan + Shay editen “Good things” on trobem 10.000 hours, la col·laboració amb Justin Bieber.


- Publicitat -

Pel que fa a les novetats musicals la setmana és prou intensa i tenim propostes de: Kygo amb Zoe Wees, C. Tangana, Lizzo i Cardi B, The Darkness, Joel Corry amb Jax Jones, Sean Paul, The Wild Feathers, Tiësto i Karol G, Machine Gun Kelly, Alessia Cara, Dua Lipa amb Elton John, James Arthur, Dj Snake, Cheat Codes, un remix de ‘Bad Habits’ d’Ed Sheeran o X Ambassadors.