Aquesta setmana ha arribat finalment el nou disc de Lorde “Solar Power” format per 12 cançons, que de ben segur causaran furor entre els seus seguidors.

El britànic Jake Bugg publica també el seu pausat disc “Saturday night, saturday morning”.  La setmana ens deixa noves propostes de Deafheaven, la banda sonora de Flag Day, amb moltes peces d’Eddie Vedder de Pearl Jam.
- Publicitat -

Pel que fa a les estrenes musicals, trobem des de ‘Visiting Hours‘, la nova producció d’Ed Sheeran amb la qual ha anunciat el seu nou disc “=”, passant pel so llatí de Shawn Mendes o la nova producció de Skrillex amb Justin Bieber.

Bastille, el remix d’Aitana de ‘Mon Amour’ de zzoilo, Felix Jaehn amb Robin Schulz, Sam Fender, The Wombats, Santana de nou amb Rob Thomas i ara amb American Authors o Blossoms completen el gran gruix de novetats, que també s’hi sumen Rudimental, Alesso amb Marshmello i James Bay o grans noms com The Rolling Stones, Sharon Corr i James Blake.